Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της «κάρτας πολίτη»

karta-politiΣτις 7 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ και ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Διαβάσαμε σε πληθώρα ιστολογίων την παρακάτω ευχάριστη είδηση. Χωρίς να γνωρίζουμε ποια είναι η «Πανελλήνια κληρικολαϊκή επιτροπή», σε μια Ελλάδα που όλοι έχουν σκύψει το κεφάλι και δεν αντιδράει σχεδόν κανείς καιγια τίποτε, οφείλουμε να στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία αφύπνισης και εγρήγορσης.

Οφείλουμε να δείξουμε ότι ο λαός ΑΝΤΙΔΡΑ.

Η αχρήματη κοινωνία (μέσω των capital controls και της υποτιθέμενης δίωξης της φοροδιαφυγής) προχωράει ραγδαία.
Δεν είναι δυνατόν για να διασφαλίσεις το «αφορολόγητο» (που μας έχουν επιβάλει, να υποχρεώνεσαι να αγοράζεις μόνον με κάρτα (αφήνοντας ευάλωτο όλο το αγοραστικό σου προφίλ).
Να υποχρεώνεσαι να δηλώνεις στην εφορία στο νέο περιουσιολόγιο, (συνεπώς διαθέσιμα σε κάθε υπάλληλο της) όλα τα χρήματα και τα ακίνητα που νόμιμα κατέχεις.
Δεν είναι δυνατόν να αστυνομεύονται τα πάντα και να θεωρούνται εκ των προτέρων όλοι οι πολίτες ένοχοι τη στιγμή που ακόμη δεν έχουν ελέγξει όσους εμπλεκόταν στη λίστα Λαγκάρτ.
Να εξαγγέλλουν ότι θα αλλάξουν τις ταυτότητες ΟΛΩΝ των Ελλήνων επειδή το ζητάει η Αμερική (για τους ελάχιστους Έλληνες που θέλουννα πηγαίνουν εκεί με ταυτότητα και όχι με διαβατήριο).
Μια «πανίσχυρη» κάρτα του πολίτη που θα περιέχει τα πάντα, είναι λογικό να έχει και πολλαπλάσιες συνέπειες όταν αυτή θα κλέβεται ή θα παραβιάζεται.
Δεν είναι δυνατόν όλες οι Ελληνικές τράπεζες να χορηγούν μόνον ανέπαφες (contactless) κάρτες -εξαιρετικά επικίνδυνες σε υποκλοπή δεδομένων, όπως δείξαμε εδώ- και να μην αντιδράει κανείς στην επιβολή αυτή.

Δηλώνουμε λοιπόν την υποστήριξη μας στην πρωτοβουλία αυτή -όπως και σε κάθε αντίστοιχη ακομμάτιστη πρωτοβουλία- και θα την προβάλουμε συνεχώς στην αρχική μας σελίδα.
Ιστολόγιο- Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

Ακολουθεί η ανακοίνωση που διαβάσαμε:
Ανακοινώθηκε επίσημα από την Πανελλήνια Κληρικολαϊκή επιτροπή (που αποτελείται από
φορείς και συλλόγους) η πρόσκληση σύσσωμου του Ελληνικού λαού στην μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνεται στις 7 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης στις 15:00 στα Προπύλαια και μετά το πέρας των ομιλιών θα εξελιχθεί πορεία στην Βουλή των Ελλήνων (πλατεία Συντάγματος) στην Αθήνα.

ΟΧΙ στη νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ (ΠΛΙΝΘΙΟ) τύπουRFID (αναγνώριση με ραδιοσυχνότητα) – ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ με το ΔΥΣΩΝΥΜΟ ΑΡΙΘΜΟ 666.

ΟΧΙ στο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ της ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΟΧΙ στην ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ τύπου ΑΜΚΑ

ΟΧΙ στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ΑΓΟΡΩΝ που με όργανο τους την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ) απειλούν την ΖΩΗ – την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ.

ΟΧΙ στην ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ και την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των ΛΑΩΝ. Φταίνε οι ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ και όχι οι ΛΑΟΙ.

ΟΧΙ στην ΑΝΕΓΕΡΣΗ του ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

ΟΧΙ στην ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΧΙ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ, είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ για την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ με την ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Πηγή – Διαμαρτυρία κατά της «κάρτας πολίτη»

«Κίνημα Ελευθερία»