Απελευθερωτικό το νέο έτος 2016

δυσκολοι καιροι

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,
Χρόνια πολλά και καλά!
Ευλογημένο, δημιουργικό και απελευθερωτικό το νέο έτος 2016.

Δύσκολοι καιροί είναι αυτοί που ζούμε σήμερα, καθώς μια παγκόσμια οικονομική ελίτ προωθώντας τα συμφέροντα της καταπατάει κάθε τι που μπαίνει στο δρόμο της. Στην Ελλάδα, δυστυχώς δε βρέθηκαν πολιτικοί άξιοι να υψώσουν το ανάστημά τους και να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια. Αντίθετα, συναίνεσαν στην ταπείνωση της πατρίδας μας εξασκώντας προδοτική πολιτική.

Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι να επικρατεί το ψέμα (αντί της αλήθειας ), η αδικία (αντί της δικαιοσύνης), η παραπληροφόρηση (αντί της ενημέρωσης ) και γενικά η ισοπέδωση όλων των ελληνορθόδοξων ηθικών αξιών. Το τρίπτυχο θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια που προώθησε ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο μοναδικός Μεγάλος Έλληνας Κυβερνήτης, ως γραφικό και γελοίο. Γι’ αυτό και η δήθεν προοδευτική κυβέρ-νηση δεν σταματά να λαμβάνει αντίθετα μέτρα προς αυτό το »τρίπτυχο» υπακούοντας ως τυφλός εντολοδόχος στα ξένα κέντρα των οποίων σκοπός είναι να εξοντώσουν το ορθόδοξο ελληνικό έθνος αλλά και κάθε έννοια εθνικού κράτους στο βωμό της παγκοσμιοποίησης-«σαλαμοποίησης». Έτσι η Ελληνική οικογένεια αντί να προστατεύεται όπως ορίζει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ εξοντώνεται από δυσβάσταχτα και άδικα οικονομικά και μη μέτρα. Θέλουν να μας πείσουν με πλύση εγκεφάλου ότι υπάρχει και άλλη μορφή οικογένειας εκτός από την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ οικογένεια που δημιουργείται (όπως ο Θεός έδωσε) από έναν άνδρα και μια γυναίκα προωθώντας και ψηφίζοντας το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων ζευγαριών ώστε κατόπιν να ζητήσουν το δικαίωμα να υιοθετήσουν και παιδιά. Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα, να επιλέγει ακόμη και το φύλο στο οποίο θα ήθελε να ανήκει αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να επιβάλει ως μορφή οικογένειας αυτήν που δημιουργείται από ομοφυλόφιλα ζευγάρια αφού βιολογικά δεν μπορεί να τεκνοποιήσει και να συμβάλει στη διαιώνιση του είδους.

Δικαίωμά τους να είναι ερωτευμένοι και να ζούνε μαζί αλλά δεν μπορούν να μας το «πασάρουν» ως οικογένεια ζητώντας μάλιστα να εισάγουν στον ομοφυλοφιλικό αυτό κύκλο κι ένα αθώο , απροστάτευτο παιδί.

Παραποιούν τα βιβλία των Θρησκευτικών, της Ιστορίας και της Γλώσσας εισάγοντας έννοιες αντίθετες και πολέμιες προς αυτές που προστατεύει το Ελληνικό Σύνταγμα. Επιπλέον, μειώνουν τις ώρες διδασκαλίες των μαθημάτων αυτών γιατί θέλουν να προωθήσουν ξενόγλωσσα μαθήματα και άλλα άσχετα και δευτερεύοντα.

δυσκολοι καιροι

Προωθούν την ίδρυση Ισλαμικού τμήματος στην αιματοβαμμένη από του μωαμεθανούς στο πρόσφατο παρελθόν Ελλάδα και μάλιστα μέσα στην ίδια την θεολογική σχολή του Α.Π.Θ. στη βυζαντινή πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αν τελικά αυτό γίνει (αυτό που εμείς οι ίδιοι ως παράταξη πολεμούμε), θα αποτελέσει πυριτιδαποθήκη μέσα στην πατρίδα μας, έτοιμη προς έκρηξη με ανεξέλεγκτες συνέπειες βλέπουμε πώς βάλλεται η Ευρώπη-ΗΠΑ κι όλος ο κόσμος από τον φανατισμό των τζιχαντιστών. Γιατί δεν »βλέπουμε» ξεκάθαρα που οδηγούν ορισμένες »καίριες» υποχωρήσεις σε τέτοια νευραλγικά θέματα; Ας μην εθελοτυφλούμε κι ας μη »βλέπουμε» έναν απροσδιόριστο εχθρό. Όποιος θέλει να μας βλάψει ορίζεται ως εχθρός είτε μας αρέσει αυτός είτε όχι. Είναι καιρός να αποκαλέσουμε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς προκατάληψη και φόβο μήπως μας καρφιτσώσουν «την ταμπέλα της Ισλαμοφοβίας» η οποία εξυπηρετεί τα σχέδια αυτών που είναι Χριστιανορθοδοξοφοβικοί. Είναι εύκολο να βάζει κανείς »ταμπέλες» αλλά άδικο όταν προέρχεται μόνο από την μία πλευρά, αυτή των »προοδευτικών» που έχουν και το «μαχαίρι και το καρπούζι».

Ας θυμηθούν επιτέλους οι πολιτικοί μας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι, αξιοπρεπείς, άξιοι σεβασμού κι όχι αριθμοί απρόσωποι όπως τους »βλέπουν» αυτοί και αυτοί οι ομόδοξοι τους Τροϊκανοί.

Ας σταματήσουν επιτέλους τα άδικα και δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα προς όλους τους Έλληνες κι ας βοηθήσουν στην πρωτογενή παραγωγή πάνω στην οποία στηριζόταν η Ελλάδα τόσα χρόνια.

Μαζί με τη γέννηση του Χριστού μας ας ξαναγεννηθεί μέσα μας η ελπίδα, η ταπείνωση και η μετάνοια για τις μέχρι τώρα πράξεις μας.

Ας ευχηθούμε ο Θεός να μας δυναμώσει και να μας δείξει τον δρόμο να πορευτούμε. Όλοι μαζί ενωμένοι με αγάπη, χαρά, ειρήνη και ψυχική ηρεμία να ελευθερώσουμε πρώτα τον εαυτό μας από τα πάθη μας και ως συνέπεια την πολύπαθη και άδικα βαλλόμενη πατρίδα μας από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς που την ταλανίζουν.

Το 2016 έρχεται και μαζί με αυτό η συνέχιση του αγώνα για την εσωτερική και εξωτερική ελευθερία της Ελλάδας μας.

«Ει ο Θεός μεθ΄ημών ουδείς καθ΄ ημών»

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Το πολιτικό συμβούλιο και ο ιδρυτικός προσωρινός πρόεδρος του κινήματος Ελευθερίας

Σύρπης Γεώργιος
Ειδ. Ψυχίατρος