Πρωτοφανές προεκλογικό σκάνδαλο

Οι μεθοδεύσεις που χρησιμοποιήθηκαν για να μην μπει στην βουλή παράταξη έξω από το σύστημα που κυβερνά μετά από όσα έγιναν, μπορεί ο ελληνικός λαός να καταλάβει πως επιτυγχάνεται να εκλέγονται ξανά και ξανά οι ίδιοι βουλευτές.

scandal

Αφού καταλάγιασε ο θόρυβος των εκλογών, μπορούμε πιά να μιλήσουμε και να κάνουμε γνωστές στον ελληνικό λαό τις μεθοδεύσεις που χρησιμοποιήθηκαν για να εμποδιστεί η συμμετοχή στις εκλογές του συνασπισμού που είχαμε ετοιμάσει σε συνεργασία με το Αγροκτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (που ονομάζεται ΑΚΚΕΛ), και ενώ είχαμε υποβάλει στα κατά τόπους πρωτοδικεία σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος τις υποψηφιότητές μας. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορική διαδρομή των βουλευτικών εκλογών, που ανακηρύσσεται από τον Άρειο Πάγο τόσος μεγάλος αριθμός ανεξάρτητων υποψηφίων βουλευτών, επειδή δεν κατατέθηκε η δήλωση συμμετοχής στις εκλογές του συνασπισμού στον οποίο ανήκαν.

Στη συνεργασία μας αυτή προθυμοποιήθηκε να συμμετάσχει και το ΛΕΥΚΟ, το κόμμα που είχε υποστηρίξει στις εκλογές του Ιανουαρίου το κόμμα ΑΝΕΛ. Αυτό το κόμμα υποκρινόταν ότι ήθελε να συνεργαστούμε. Η προθυμία του να μας στηρίξει, όπως αποδείχθηκε, απέβλεπε αλλού. Διότι ο πρόεδρός του προθυμοποιήθηκε να αναλάβει αυτός, να καταθέσει στον Άρειο Πάγο τα απαιτούμενα έγγραφα για τη συμμετοχή του συνασπισμού μας στις εκλογές, μια που είχε το δικηγορικό γραφείο του δίπλα από τον Άρειο Πάγο.

Ενώ λοιπόν ο πρόεδρος του κόμματος ΛΕΥΚΟ, εξουσιοδοτήθηκε εγγράφως από όλους εμάς, όσους αποτελούσαμε τον συνασπισμό αυτόν, να καταθέσει στον Άρειο Πάγο εντός των προβλεπομένων προθεσμιών, τη δήλωση συμμετοχής μας υπό τη μορφή συνασπισμού στις προσεχείς τότε εκλογές, αθέτησε την υπογραφή του, και δεν κατέθεσε εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας στον Άρειο Πάγο τα απαιτούμενα έγγραφα για τη συμμετοχή του συνασπισμού μας στις εκλογές.

Το άκρον άωτον της υποκρισίας ήταν ότι προσήλθε στον Άρειο Πάγο μία ημέρα μετά τήν εκπνοή της προθεσμίας υποβολής της δήλωσης υποψηφιότητας του συνασπισμού, την οποία είχε εξουσιοδοτηθεί νά κάνει. Και ακύρωσε έτσι όλους τους κόπους και τα έξοδα στα οποία υποβληθήκαμε από το υστέρημά μας για να ακουστεί μέσα στη βουλή μια ελεύθερη φωνή. Το ποιόν και οι σκοπιμότητες του ανθρώπου φαίνονται και από το ότι δεν επιστρέφει τα χρήματα τα οποία δόθηκαν από μάς και εκείνα που έλαβε προσωπικά από μάς για να μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές ο συνασπισμός μας.

Ας μη νομίζει λοιπόν κανείς ότι η βία και η νοθεία γίνονται μόνον αφού στηθούν οι κάλπες. Υπάρχουν δόλιες μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στο να υπάρχουν μόνον οι υποψηφιότητες εκείνες, που δεν αλλοιώνουν τις προϋφιστάμενες μέσα στη βουλή ισορροπίες. Η βουλή κυβερνιέται από μια ομάδα προσώπων που μπορούν να εφαρμόσουν ακώλυτα και απερίσπαστα τα εκάστοτε μνημόνια σε βάρος του ελληνικού λαού, όσο κι αν αυτά είναι άδικα. Ο λαός μέσα από τα ΜΜΕ πείθεται να δέχεται την αδικία που γίνεται σε βάρος του.

Το κόμμα ΛΕΥΚΟ όχι μόνο εμπόδισε τη συμμετοχή μας στις εκλογές αλλά και δεν επιστρέφει τα χρήματά μας, ενώ είχε υπογράψει ότι θα καταθέσει τις υποψηφιότητές μας στο Άρειο Πάγο για να κατέλθουμε στις εκλογές με τη μορφή του συνασπισμού. Για τις εξελίξεις αυτού του αγώνα, που είναι αγώνας για να αποκαλυφτεί η αλήθεια και να καταδικαστεί η απάτη και το ψέμα, θα σάς ενημερώνουμε από την ιστοσελίδα μας.

Υποβαλλόμαστε σε κόπους και δαπάνες για το καλό της πατρίδας μας και του λαού της και παρακαλούμε όσους αναγνωρίζουν την ανιδιοτέλειά μας, να μάς στηρίξουν στον αγώνα μας αυτόν, τουλάχιστον με το να ενημερώνονται για την εξέλιξη του αγώνα μας ενάντια σ΄ αυτούς που στο πρόσωπό μας εξαπάτησαν τον ίδιο τον ελληνικό λαό, που ζητούσε να κατεβεί στις εκλογές κάτι αληθινό, κάτι διαφορετικό από τους ψεύτες πολιτικούς.

Το κίνημα Ελευθερία ξεκίνησε σαν μια προσπάθεια να ακουστεί η αλήθεια έξω ή μέσα από τη βουλή. Η αδικία που έγινε σε βάρος μας είναι ένας άλλος τρόπος να ακουστεί η φωνή της αλήθειας, δυστυχώς μόνον έξω από τη βουλή. Ποιός όμως τώρα μπορεί να αρνηθεί ότι γίνονται δόλιες μεθοδεύσεις, για να διαμορφωθεί μέσα από αυτές το εκλογικό αποτέλεσμα; Αυτή η δολιότητα υπάρχει συνεχώς γύρω μας, και καλά είναι να τη γνωρίζουμε για να προστατευθούμε.

Ό,τι έγινε μ΄ εμάς, πρέπει να το μάθει ο ελληνικός λαός, για να γίνει πιό προσεκτικός απέναντι σ΄ αυτούς που, ενώ εμφανίζονται ότι θέλουν το καλό του, στο τέλος υποκρίνονται ότι δεν γινόταν αλλιώς, παρά να τον εγκαταλείψουν στα άνομα χέρια των αφιλάνθρωπων και δυστυχώς απάνθρωπων ψευδο-δανειστών του.

Τελικά, τίποτε δεν μένει κρυφό, διότι το ψέμα ξεσκεπάζεται και όπως ο ήλιος λάμπει, έτσι και η αλήθεια.