ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Αδέλφια ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ , Ελληνίδες και Έλληνες

Χρόνια Πολλά για την σημερινή διπλή εορτή : Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της 25ης Μαρτίου 1821 .

Οι σημερινές ημέρες που ζούμε , δυστυχώς είναι ημέρες αποκαλυπτικές σίγουρα καθώς ζούμε πνευματική σκλαβιά εδώ και πολλά χρόνια αλλά τελευταία κατά κάποιο τρόπο και σωματική σκλαβιά ( επιβολής υπερβολικών μέτρων μετακίνησης – εντάξει όλοι οφείλουμε να ακούμε τις ιατρικές οδηγίες και έχουμε χρέος να προσέχουμε για τη μη μετάδοση του κορωνοΪού και να μένουμε σπίτι αλλά όχι και τόσο δικτατορική επιβολή της μετακίνησης καταργώντας άρθρα του Συντάγματος ). Γιατί τα περισσότερα μέτρα που παίρνουν δεχόμενοι εντολές από την Ευρωπαϊκή Ένωση  και από κρυφά κέντρα εξουσίας-παγκοσμιοποίησης …  ο νοών νοείτω . Πρέπει όλοι να ανακτήσουμε το θάρρος μας έχοντας σαν παράδειγμα τους προγόνους μας του 1821 , ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!! Μην το βάζετε κάτω ! Έχετε πίστη στον Θεό μας ότι δεν θα μας αφήσει . Ξέρουμε καλά πως η Παναγία μας είναι κοντά μας και μας προστατεύει .

Αδέλφια εν Χριστό να απελευθερώσουμε την Ελλάδα μας αγωνιζόμενοι όλοι μαζί ενωμένοι και αγαπημένοι ενάντια στο σημερινό πολιτικό σύστημα αλλά και των τελευταίων χρόνων που νομοθετούνε μέτρα : αποχριστιανοποίηση παιδείας , νομιμοποίηση εκτρώσεων , νομιμοποιήση υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα << ζευγάρια >> , σύμφωνο συμβίωσης , Παγκόσμια Συμβούλια Εκκλησιών και οικουμενισμός , επιβαλλόμενη και ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας από τη Νέα τάξη Πραγμάτων , επιβολή δυσβάστακτων οικονομικών μέτρων εις βάρος της ελληνορθόδοξης οικογένειας από τα ξένα κέντρα που δρουν δια των ελληνικών κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια . Γιατί πάνω από όλα πρέπει και έχουμε χρέος να κρατήσουμε ακέραιη την Ορθόδοξη πίστη και παράδοση ( μην αλλάζοντας ούτε ένα Ι – γιώτα – ). Η σημερινή διοικούσα εκκλησία με τις αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που κάνει εκπτώσεις στην Θεία Λειτουργία και Λατρεία και ενδίδει στις πιέσεις των κυβερνώντων ,θα δώσει διπλό λόγο : και στον Θεό και στην Ιστορία . Γιατί για μας είναι ξεκάθαρο : τι θα ωφελήσει εάν σώσουμε το σώμα μας και την προσωρινή επίγεια ζωή μας και χάσουμε την ψυχή μας και την αιώνια βασιλεία του Θεού ; Αυτά τα λόγια πρέπει να τα έχουμε χαραγμένα στο μυαλό μας λαός και κλήρος .

Χρόνια πολλά και ευλογημένα

Καλή  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ

Σύρπης Γεώργιος Ιδρυτικός και Προσωρινός πρόεδρος της πολιτικής παράταξης του << ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ >>  , Πολύτεκνος , Ψυχίατρος 

 

go now