Ενισχύστε το Κίνημα!

emblemBlue2Προς τους φίλους του Κινήματος

Το «Κίνημα Ελευθερία» δημιουργήθηκε από μια προσπάθεια κάποιων ατόμων γνωστών και μη στον δημόσιο βίο, που δεν μπορούσαν πια να βλέπουν την χώρα μας να καταστρέφεται και την Ορθοδοξία να δέχεται ένα ανελέητο πόλεμο.

Το Κίνημα δεν έχει κανένα κρυφό πόρο, ούτε υπόγειες οικονομικές διασυνδέσεις. Για να προχωρήσει όμως χρειάζεται να υπάρχει η οικονομική ευχέρεια και η οικονομική δυνατότητα για να προβληθεί και να γίνει γνωστό με προγραμματισμένες δημόσιες εκδηλώσεις και με τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Για τον λόγο αυτό χρειάζεται την οικονομική στήριξη όσων πιστεύουν πως πρέπει να προχωρήσει και όσων θεωρούν πως μέσα στην πολιτική και κοινωνική «καταιγίδα» που έχει σαρώσει την χώρα μας, είναι αναγκαία η ύπαρξη ενός τέτοιου Κινήματος

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε δυο τραπεζιτικούς λογαριασμούς όπου μπορείτε να συνεισφέρετε με την ελαχίστη δυνατή και όχι μόνο συνεισφορά σας, στο να προχωρήσει το Κίνημα μας και να αποκτήσει λόγο στις εξελίξεις που προβλέπεται να είναι ραγδαίες στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ενισχύστε το Κίνημα!

Ευχαριστούμε

ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ