ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΑΙ 2 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1Η

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Καθημερινά σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος γίνονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις πλατείες των πόλεων και χωριών για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ για την ΕΛΛΑΔΑ υπογραφή του πρωθυπουργού κυρίου Τσίπρα και του υπουργού εξωτερικών κυρίου Κοτζιά με τους ομολόγους του γειτονικού κράτους της FYROM οι οποίες σφετερίζονται την ιστορία και τον πολιτισμό μας . Με την συμφωνία αυτή ξεπουλάμε κυρίως :

       1. την ονομασία, δεχόμενοι το Βόρεια Μακεδονία

       2. δεχόμενοι την ύπαρξη μακεδονικής εθνότητας

       3. δεχόμενοι την ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας

Όλα αυτά ο ελληνικός κυρίαρχος λαός δεν τα δέχεται γιατι εάν παραδώσουμε και αυτά είναι σαν να ξεπουλάμε την ίδια μας την ψυχή ,την ταυτότητα και την ύπαρξή μας σαν ελληνικό έθνος .

Μπορεί όλα τα οικονομικά μέτρα και τα μνημόνια να τα πέρασαν ΠΡΑΞΙΚΟΜΑΤΙΚΑ ( αγνόησαν ακόμη και το δημοψήφισμα του ΟΧΙ και το μετέτρεψαν σε ναι )αλλά αυτή η προδοτική συμφωνία ΔΕΝ θα περάσει και εγώ και οι περισσότεροι Έλληνες είμαστε αποφασισμένοι να θυσιάσουμε ακόμη και την ζωή μας για να αποτρέψουμε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών 17-06-2018 .

Ο αγώνας συνεχίζεται και θα συνεχίζεται για αυτό πρέπει όλες αυτές οι συγκεντρώσεις των πλατειών να μετατρέπονται σε γενικές λαικές συνελεύσεις και θα γίνεται εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος περί εσχάτης προδοσίας όπου ο κυρίαρχος λαός δημοκρατικά θα διεξάγει ψηφίσματα δια ανατάσεος της χειρός και δια βοής λέγοντας ένα μεγάλο ΟΧΙ διαφωνώντας στην υπογραφή της συμφωνίας και ζητώντας να γίνει δημοψίφισμα αποφασίζοντας δημοκρατικά στη επικύρωση ή μη επικύρωση της συμφωνίας . Γιατί έτσι δεν θα πηγαίνει χαμένος όλος ο αγώνας και οι φωνές διαμαρτυρίας γιατί στο τέλος καθε συγκέντρωσης θα υπάρχει κάτι γραπτό όπως το ψήφισμα .

Όλα τα ψηφίσματα αυτά πρέπει οπωσδήποτε να επιδίδονται για πρωτόκολο στα κατα τόπους Αστυνομικά τμήματα – Δικαστικές Αρχές – Τοπική Αυτοδιοίκηση οι οποίοι με την σειρά τους θα τα επιδίδουν στο προεδρίο της Βουλής των Ελλήνων και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ελλάδος .

Τα παραπάνω ψηφίσματα να κοινοπιούνται στο facebook μαζί με φωτογραφίες εάν είναι δυνατόν ώστε να ενημερώνετε καθημερινά ο Ελληνικός λαός που αγωνίζεται . Επίσης εάν θέλετε μπορείτε να τα αποστέλετε στο facebook του “ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ώστε να τα συγκεντρώσουμε και ο αγώνας μας να γίνετε πιο οργανωμένος με την συγκέντρωση αυτών . Αφού τα συγκεντρώσουμε θα τα δείξουμε στις εκκλησιαστικές Αρχές της Ελλάδος και θα απαιτήσουμε να βοηθήσουν ώστε να γίνει συγκέντρωση υπογραφών για να πιέσουμε όλοι μαζί να γίνει δημοψήφισμα για το μείζον εθνικό θέμα που προέκυψε με την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας , όπως είχε κάνει ο αείμνηστος αρχιεπίσκοπος της ορθόδοξης εκκλησίας της Ελλάδος κ.κ Χριστόδουλος , για το εθνικό θέμα των ταυτοτήτων .

Έτσι η δημοκρατία θα νικήσει με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος , διαφορετικά οι λιγοστοί πολιτικοί της σημερινής συνκυβέρνησης θα αποφασίσουν για εμάς χωρίς καν να μας ρωτήσουν και ενώ βλέπουν τις σημερινές διαμαρτυρίες τις αγνοούν προκλητικά και συνεχίζουν το προδοτικό τους έργο .

Εύχομαι και προσεύχομαι να εφαρμοστεί η δημοκρατία .

ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΥΜΩΝ .

Σύρπης Γεώργιος , Πολύτεκνος , Ψυχίατρος , Ιδρυτικός Πρόεδρος της παράταξης “ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ “

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 2Η

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Οι κυβερνόντες και οι συν αυτοίς συνεχίζοντας επιδεικτικά να αγνοούν το εθνικό αίσθημα του κυρίαρχου Ελληνορθόδοξου λαού , τα ειρηνικά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας και τα ψηφίσματα των Γενικών Συνελεύσεων που παρακάτω επισυνάπτω και έχουν πρωτοκολληθεί στο Προεδρείο της Βουλής και έχουν διανεμηθεί στους βουλευτές από το προεδρείο της Βουλής , (καθώς και τα ψηφίσματα των τελευταίων ημερών από τις Παμμακεδονικές οργανώσεις ) , συνεχίζουν απτόητοι τη συζήτηση για την επικύρωση της προδοτικής προσυμφωνίας στη Βουλή των Ελλήνων . Απευθυνόμενοι σε όλους τους Έλληνες Βουλευτές , τους προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που ψηφίσουν << ΝΑΙ >> στην επικύρωση της προδοτικής προσυμφωνίας των Πρεσπών 17-6-2018 ( των “ κυρίων “ πρωθυπουργών τσίπρα και ζάεφ , υπουργών εξωτερικών κοτζιά και δημητρώφ ) θα έχουν επιτελέσει μια προδοσία εις βάρος της Πατρίδα τους την οποία κι αν συνειδητοποιήσουν αργότερα , όταν δουν τις εξελίξεις , θα είναι αργά . Για τη πράξη τους αυτή , είναι σίγουρο ότι θα λογοδοτήσουν στην Ιστορία , στον ελληνικό λαό και την ελληνική δικαιοσύνη με ο,τι αυτό συνεπάγεται δικαίως . Γιατί είναι διαφορετικό πράγμα να έχω μια προσωπική άποψη για τον ευατό μου και διαφορετικό να την επιβάλλω ώστε να προδώσω την πατρίδα μου και το 80 % του ελληνορθόδοξου λαού μας ( που ζητάει να γίνει δημοψήφισμα ) καταπατώντας κάθε έννοια Δημοκρατίας την οποία δήθεν υπηρετώ .

Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να σας φωτίσει να συνειδητοποιήσετε τι πάτε να κάνετε πριν είναι αργά ώστε να αλλάξετε την απόφασή σας ψηφίζοντας ένα μεγάλο <<ΟΧΙ>> στην κατάφορη αδικία κατά της πατρίδας μας . Ένα ΟΧΙ αντάξιο της αιματοβαμμένης Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους .

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΒΟΡΕΙΑ , ΟΥΤΕ ΝΟΤΙΑ .

Ει ο Θεός μεθ΄ ημών ουδείς καθ΄ ημών

Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία

Σύρπης Γεώργιος , πολύτεκνος , ψυχίατρος , μέλος της πολιτικής παράταξης ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΘΕΥΡΙΑ

Υπεύθυνος και μάρτυρας της κατάθεσης και πρωτοκόλλησης των παρακάτω ψηφισμάτων στο προεδρείο του ελληνικού Κοινοβουλίου .